De Klosterhof

 

 

Start
Beheerraad
 

 

 

In 1993 werd beslist door de toenmalige beheerraad om de parochiezaal aan te passen  de zaal was zeer verouderd en niet meer functioneel.
De voorzitter van de VZW St' -Teresia met name Willie Daems roept alle verenigingen van Kattenbos samen om te horen wat de behoefte is op Kattenbos en of er voldoende mensen bereid zijn mee te werken.
De opkomst was fantastisch en de bereidheid om hier en daar een handje toe te steken zagen nogal wat mensen wel zitten.
Er wordt verschillende activiteiten georganiseerd voor wat geld in het laatje te krijgen van eetfeesten tot verkoop van steentjes, kienavonden,wafelverkoop,zelfs een sponsortocht naar Scherpenheuvel en een ploeg papierophalers wordt op poten gezet.
Begin 1995 wordt dan met de werken gestart met in totaal ongeveer 40 personen word op 2jaar en heeeel hard werken een prachtige zaal gerealiseerd waar we als inwoner van Kattenbos best wel trots op zijn.
Dan moest er nog een uitbater worden gevonden deze was snel gevonden de fam Daems-Romers was bereid om deze zware taak op hun te nemen, en we mogen zeggen dat dit een zeer goede keuze is geweest.
In 2006 na 10 jaar intens gebruik was het echt nodig om
de zaak is goed onder handen te nemen met als resultaat een prachtig vernieuwde zaal.
In 2012 hebben we de veranda de koude keuken bij geplaatst met extra koeling en een afwasstraat tevens zijn de toiletten vernieuwd en het spoelwater is regenwater geworden.
In de zomer van 2016 is de volledige zaal geschilderd en de gordeijnen vervangen door brandvertragende gordijnen.

Als je een feestje, vergadering of wat dan ook kan je contact nemen met de

Willy Daems
Bergstraat 21
3920  Lommel
Tel 011/546496
0497 177 477
willy.daems6@telenet.be


U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan medard.verstraeten@telenet.be.
Copyright © 2005 Lommel Kattenbos Medard Verstraeten